Brezplačna dostava nad 49 €

Politika zasebnosti in piškotki

Politika zasebnosti

Upravljalec spletne strani grski-zakladi.si, tj. Grški Zakladi, Maja Slevec Peternel, s.p. zagotavlja varovanje osebnih podatkov skladno z veljavno evropsko zakonodajo (Splošno uredbo o varstvu podatkov; v nadaljevanju: GDPR) in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu). Osebne podatke upravljalec uporablja izključno v namene obveščanja o poteku naročila in dostave. Upravljalec spletne strani jamči, da bodo podatki obiskovalcev uporabljeni le za namen nemotenega poteka naročil in v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi, razen v primeru dostave blaga. V tem primeru se lahko osebni podatki (ime in priimek, naslov dostave, telefonska številka) predajo dostavni službi.

E-novice

Na naši spletni strani se lahko prijavite na prejemanje aktualnih novic o ekskluzivnih promocijah in novostih iz naše ponudbe izdelkov. Vsi prejeti osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe marketinga oz. trženja in ne bodo posredovani tretjim osebam. Od prejemanja oglasnih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb Unsubscribe.

Piškotki

Piškotki so kratko besedilo, ki ga spletno mesto pošlje brskalniku, ko obiščete našo spletno stran. Spletna stran tako identificira uporabnika, si zapomni podatke o njegovem obisku in druge nastavitve. Piškotki imajo pomembno vlogo, saj z njimi prilagajamo vsebino naše strani, beležimo obisk strani ter si zapomnimo vaše preference in nastavitve. Obisk naše spletne strani je tako s piškotki hitrejši in prijetnejš

Pridobljeni podatki se uporabljajo izključno za statistične namene in analize ter jih ne delimo s tretjimi osebami. Piškotke lahko kadarkoli tudi zavrnete oz. spremenite nastavitve brskalnika.