Brezplačna dostava nad 49 €

O nas

Smo uradni zastopnik in distributer za prodajo naravne grške kozmetike podjetja PharmAid z Rodosa.

Pharmaid je grško družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2005, specializirano za proizvodnjo naravne kozmetike, ki temelji na moči in skrivnostih narave. Z dolgoletnimi izkušnjami in znanji ustvarjajo naravne, varne in učinkovite izdelke na osnovi ekološkega olivnega olja, osličjega mleka ter ekološke aloe vere. Izdelki so primerni za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

Kako nama je potovanje v Grčijo spremenilo življenje

Vse se je začelo poleti 2021, ko sva odšla na dopust v Grčijo, na Rodos. V majhni trgovinici s spominki in ostalimi grškimi produkti sva kupila kremo za roke z olivnim oljem in losjon za telo z osličjim mlekom podjetja Pharmaid. Oba produkta sta naju takoj navdušila, saj sta bila zelo vlažilna, hitro sta se vpila v kožo, kar pa nama je bilo najbolj pomembno, da nista bila testirana na živalih. Po manjšem raziskovanju sva ugotovila, da v Sloveniji ni kvalitetne naravne grške kozmetike, kozmetika z osličjim mlekom pa skorajda ni poznana. In tako se je začela zgodba Grških Zakladov…

Vesela sva, da sva košček Grčije prinesla tudi v Slovenijo ter da vam lahko ponudiva naravno kozmetiko vrhunske kakovosti, ki je prijazna do živali in okolja ter vsebuje samo ekološko pridelane naravne sestavine izpod grškega sonca. Verjameva, da boste ob odkrivanju Grških Zakladov navdušeni, vaša koža pa vam bo hvaležna.

Maja in Alejandro